Team building & kickoff i Stockholm

Team building & kickoff i Stockholm

Skräddarsy din teambuilding eller kickoff i Stockholm hos oss. Av oss får du ett fast pris, inga avgifter tillkommer. Vi erbjuder många roliga och utvecklande aktiviteter i en naturskön miljö ett spjutkast från city.

Våra aktiviteter:

  • Pilbåge – Tävla i bågskytte på 15 meters bana.
  • Luftgevär – Skjut på fasta mål av skidskyttetyp eller på rörliga mål.
  • Yxkastning – Kasta yxa och försök träffa målet 10 meter bort.
  • Skjut pilar med blåsrör – Enkelt att förstå, svårt att utöva.
  • Paintball – En rolig och svettig gren att avsluta dagen med.

Komplettera gärna med tipspromenad, lekar eller andra aktiviteter. Vill du ha med mer avancerade teambuildingövningar så kan vi hjälpa dig med det. John Sjöberg heter personen ifråga som håller i detta för oss. Läs mer om John här.

Ta med egen mat eller boka foodtruck eller annan form av catering. Vår anläggning ligger på Munsö som tillhör Ekerö, där du omges av en vacker lantlig miljö utan att du behöver åka långt från Stockholm city. Vill du och har utrymme för det så kan vi komma till dig för teambuildingaktiviteter! Du tar annars enklast din grupp till oss med buss eller RIB-båt som hämtar dig där du vill, kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss gärna om du har frågor om hur vi tillsammans kan skräddarsy din teambuilding och kickoff i Stockholm. Du når oss genom att ringa 0734-41 43 41 eller maila till info@falksevent.se

Boka ditt nästa äventyr nu!