3-kamp & 5-kamp

3-kamp & 5-kamp i naturskön miljö

Dags för teambuilding eller sommaraktivitet på jobbet? Prova då på roliga och lagom utmanande 3-kamper eller 5-kamper hos oss i Stockholm på Munsö, Ekerö. Du komponerar själv ihop vad din trekamp eller femkamp ska innehålla.

Vi erbjuder en vacker miljö med grillplats och nära till vattnet. Det går bra att grilla medtagen mat, ta hit foodtruck eller beställa in catering. Minsta antalet personer är 3 och vi kan vid behov hålla event för 100 personer eller fler. Tidsåtgången för en grupp på 8-10 personer är i snitt 3,5 timma för trekamp och 5 timmar för femkamp.

Skräddarsy din egen tre/- femkamp

Med ett brett spektra av aktiviteter att välja mellan kommer du garanterat hitta flera saker som faller dig och ditt gäng i smaken. Nedan följer en kort sammanfattning, men du kan läsa mer om våra aktiviteter här.

  • Pilbåge – Tävla i bågskytte på ca 10 meters bana med recurve-bågar.
  • Blåsrör – Enkelt att förstå, svårt att utöva. Se om du skulle överleva i Amazonas!
  • Yxkastning – Kasta tveeggad yxa och försök träffa det stora målet 10 meter bort.
  • Luftgevär – Skjut på fasta mål av skidskyttetyp eller skjut på rörliga mål.
  • Paintball – En rolig gren att avsluta med som gör de flesta svettiga.

Du får ett paketpris beroende på vilka aktiviteter du väljer. Kontakta oss gärna med dina frågor om 3-kamp eller 5-kamp hos oss i vacker miljö i Stockholm. Du når oss genom att ringa 0734-41 43 41 eller maila till info@falksevent.se.

Boka ditt nästa äventyr nu!